Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Beursvloer IJsselstein 2018

Beursvloer IJsselstein 2018
IJsselstein
Aanvang: 17:00u tot 19:00u
Overtoom 3 / 3401BK IJsselstein


Beursvloer 2018 gepland op 28 november!

Beursvloer: Hét grootste netwerk event van IJsselstein. Waar bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen elkaar ontmoeten, versterken en helpen.

Locatie: Fulcotheater
Datum: 28 november 2018
Tijd: 17.00 uur - 20.00 uur

Inloopworkshop Tips en Tricks van 16.00 uur - 17.00 uur: Gratis advies over de laatste puntjes op de i voor de perfecte pitch!

Wat is de Beursvloer?

Het doel van de Beursvloer is om de samenwerking en betrokkenheid tussen maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven te vergroten. Op de beursvloer wordt er gepitched, kennis gemaakt en gehandeld. Dit alles uiteraard met gesloten beurs. Het gaat uiteindelijk om betrokkenheid, het creëren van draagvlak en elkaar helpen.

Het Event

De beursvloer is al vanaf 2007 een groot succes. Tijdens het event krijgen bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen de kans om elkaar te vinden en te helpen in het bereiken van elkaars doelen of wensen. Door te "pitchen" en te handelen op de beursvloer kunnen maatschappelijke organisaties hun doelen en wensen bekend maken. Bedrijven kunnen daarop ingaan door hulp aan te bieden in ruil voor een dienst.

Voor wie?

Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bij de Beursvloer bent u aan het juiste adres. Door te handelen op de Beursvloer, helpt u maatschappelijke organisaties en verenigingen in IJsselstein en versterkt u het sociaal kapitaal van uw bedrijf. U helpt mee om draagvlak te creëren voor IJsselsteinse goede doelen én de bekendheid te verbeteren. De maatschappelijke organisaties en verenigingen doen ook graag wat terug in ruil voor uw hulp.

Maatschappelijke organisaties en verenigingen

Maatschappelijke organisaties en verenigingen draaien vaak op een harde kern vrijwilligers. Ze willen veel maar de middelen zijn vaak schaars. De Beursvloer is een uitstekende mogelijkheid om net dat extra beetje hulp te krijgen. Droomt u van een glimmend nieuw clubblad?, Is er behoefte aan financieel advies? Of zijn er extra handen nodig voor een activiteit? Het enige dat u hoeft te doen is aanwezig zijn op de Beursvloer en durven te vragen. Er doen zich genoeg mogelijkheden voor! Om u hierin te ondersteunen organiseren we begin november een "Tips & Tricks voor de perfecte Pitch" avond waar je gratis aan kunt deelnemen.

Hoe werkt het?

Pitchen en handelen

Nadat alle maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven zijn gearriveerd beginnen we met de pitchronde die een uur duurt. Het pitchen gaat als volgt: Maatschappelijke Organisaties en verenigingen presenteren zich en maken krachtig duidelijk wat hun doelen en wensen zijn. Hiermee trekken zij het bedrijfsleven over de streep om hulp aan te bieden. Zij krijgen 1 minuut de tijd om de harten van de mensen uit het bedrijfsleven te stelen en hen te overtuigen. Na de pitchronde wordt de Beursvloer ‘geopend'. Gedurende anderhalf uur kan iedereen bij iedereen aankloppen en in gesprek gaan over hun doel, wens of hulpvraag. Deals worden gesloten. Zodra er overeenstemming is, wordt het ‘deal-formulier' ingevuld en kan er geproost worden op een succesvolle samenwerking. 

Na afloop wordt de deal nog eens schriftelijk bevestigd. Later maken beide partijen samen afspraken over de uitvoering of de opvolging.

Ook meedoen?

Meedoen aan de Beursvloer is voor iedereen mogelijk. Om maatschappelijke organisaties en verenigingen zich krachtiger te laten presenteren, werkt de Beursvloer dit jaar met het verbindingsboekje. Hierin is ruimte om jezelf kort voor te stellen met een foto ter illustratie. Voor het bedrijfsleven is dit een handig middel bij binnenkomst om zich te oriënteren op de pitchers. Maar ook voor na de Beursvloer kan dit boekje zeker van pas komen. Want het netwerken houdt niet op bij de Beursvloer, ook daarna gaat het verbinden zeker door!

Schrijf je nu in via het aanmeldformulier. Hierin kun je jouw tekstuele bijdrage met beeldmateriaal uiterlijk 16 november aanleveren om geheel kosteloos in het verbindingsboekje opgenomen te worden.

Heb je nog vragen?

Contactpersoon voor bedrijven Pauline Grünberg 06 538 098 38
Contactpersoon voor maatschappelijke organisaties en verenigingen: Pulse, José van Vliet, 030 686 80 30 of mailen naar j.vanvliet@stichting-pulse.nl
De Beursvloer is een event van IJSSELSTEIN BETROKKEN
www.ijsselsteinbetrokken.nl

 

 

M Line Nederland bij Citybed IJsselstein

Meer informatie www.beursvloerijsselstein.nl

« terug
De Bruin Entertaiment
Brasserie De Kloostertuin
Dierenkliniek IJsselstein
Fietsspecialist Panoven