Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Braderie-Zomerfair IJsselstein 2019

Braderie-Zomerfair IJsselstein 2019
IJsselstein
Aanvang 09:00u tot 17:00u
Binnenstad / IJsselstein


Zaterdag 6 juli wordt het centrum van IJsselstein van 9 uur tot 17 uur weer omgetoverd tot een geweldige, bomvolle zomerse boulevard met kramen en stands!

 

 

De Kerkstraat, Utrechtsestraat, Benschopperstraat, Weidstraat, Schuttersgracht, Molenstraat, Overtoom en het Basiliekpad zijn gehuld in zomerse sferen tijdens de zomerfair.

In de straten staan een groot aantal winkeliers die hun eigen winkel doortrekken naar buiten voor één dag. Ook ondernemers van buiten IJsselstein proberen hun waren aan de man te brengen.
Denk hierbij aan diverse soorten kleding, sieraden, portemonnees, speelgoed, horloges, slippers, boeken, baby en kinderartikelen.

Voor de lekkere trek kunt u natuurlijk terecht bij de gevestigde horeca, maar ook op de braderie vind je lekkere snacks. Wat denk je van stroopwafels, vis, kaas, droge worst, broodjes beenham, tapas en nog heel veel meer.

Diverse verenigingen laten zich zien tijdens de zomerfair. Zij promoten en hebben ludieke acties om zo vertrouwd te raken met het publiek. In ieder geval kom je de Roemeense kinderhulp en Korenmolen de Windotter tegen.

Voor de kinderen is er een leuke draaimolen op de Overtoom.

Op verschillende tijdstippen worden er optredens verzorgt op de Overtoom. Excelsior is er met een optreden tussen 11.00-12.00 uur en Harmonie Amicitia verzorgt een muziekoptreden tussen 14.00-15.00 uur.

Kortom een superleuke zomerfair, waarbij je net als andere jaren heerlijk kan vertoeven.
Op naar een zonnig IJsselstein!

 


Meer informatie www.ijssselstein.nl

« terug
Dierenkliniek IJsselstein
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Eet- en Drinkhuis
TriKyRa Licht & Geluid
Van Lexmond Wonen