Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Gratis kindervoorstelling ‘Moppereend’ in de Bibliotheek

Gratis kindervoorstelling ‘Moppereend’ in de Bibliotheek
IJsselstein

Overtoom 7 / 3401BK IJsselstein


Tijdens de Nationale Voorleesdagen trakteert de Bibliotheek IJsselstein kinderen van 3-6 jaar op de voorstelling ‘Moppereend' op zaterdag 1 februari.

Vanaf 11 januari zijn gratis kaartjes af te halen in de Bibliotheek, zo lang de voorraad strekt.

Op zaterdag 1 februari van 15.00 - 15.30 uur zijn kinderen van 3-6 jaar met een (groot)ouder welkom in de Bibliotheek IJsselstein bij de vrolijke muzikale voorstelling door Theaterstichting Kwibus. Al kijkend, luisterend, dansend en meespelend worden ze meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar, ‘Moppereend'.
Deze voorstelling is een van de activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari tot en met 1 februari, het jaarlijkse voorleesfeest voor baby's, peuters en kleuters.

Moppereend
Het verhaal gaat over Eend, die loopt te mopperen, omdat ze niemand heeft om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Dan wordt de wolk zo groot en zwart dat hij barst. De kinderen zullen deze emotie van Eend heel goed herkennen, en ook dat het daarna weer goed komt.

Gratis kaarten
De voorstelling is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Kaartjes zijn vanaf zaterdag 11 januari af te halen in de Bibliotheek IJsselstein, zolang de voorraad strekt.
Per kaartje is er plek voor één kind onder begeleiding van één volwassene.

Cadeautje voor kinderen die lid worden
In de Bibliotheek vinden ouders volop (voorlees)boeken die passen bij de belevingswereld van hun kind. Voor kinderen is het lidmaatschap van de Bibliotheek helemaal gratis. Nieuwe leden t/m 5 jaar krijgen tijdens de Nationale Voorleesdagen een speciaal cadeautje, zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en de Nationale Voorleesdagen op www.bibliotheeklekijssel.nl.

 


Meer informatie www.bibliotheeklekijssel.nl

« terug
Margreet Hairstyling
Brasserie De Kloostertuin
Van Lexmond Wonen
Dierenkliniek IJsselstein