Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Human Library IJsselstein

Human Library IJsselstein
IJsselstein
Aanvang vanaf 11:45u
Overtoom 7 / 3401 BK IJsselstein


Op zaterdag 7 maart organiseert de Bibliotheek Lek & IJssel samen met Pulse en Lister de eerste editie van Human Library IJsselstein.

In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Bijvoorbeeld een Transgender, een Moslima, iemand die stemmen hoort of iemand met een chronische ziekte. Klopt wat we denken over deze mensen wel met onze vooroordelen? Of is de werkelijkheid anders?

Net als in een gewone bibliotheek, waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Human Library ook de mogelijkheid om in de belevingswereld van een ander te stappen. Levende boeken zitten klaar om hun levensverhaal te vertellen. In een open gesprek, waarin met respect voor elkaar alles gevraagd en besproken kan worden.

 

Het programma
11.45 uur | Welkom door Gert Staal, directeur bestuurder de Bibliotheek Lek & IJssel
11.55 uur | Opening door Burgemeester Patrick van Domburg
12.00 uur | Start eerste gespreksronde
16.00 uur | Einde

Adres
de Bibliotheek Lek & IJssel, locatie IJsselstein
Overtoom 7, IJsselstein.

U bent van harte uitgenodigd om deze eerste editie bij te wonen.

 

Human Library IJsselstein
De Human Library IJsselstein is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel, Stichting Pulse en Lister. Naast landelijke boeken, hebben de betrokken partijen ervoor gezorgd dat er veel lokale boeken te lezen zijn. Meer informatie over deze eerste editie van de Human Library en een selectie van de boeken die gelezen kunnen worden, is te vinden op onze website: www.bibliotheeklekijssel.nl.


Meer informatie www.bibliotheeklekijssel.nl

« terug
Dierenkliniek IJsselstein
Brasserie De Kloostertuin
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
TriKyRa Licht & Geluid