Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

New Testament Church IJsselstein doet ook mee aan Internationale Vrouwendag

New Testament Church IJsselstein doet ook mee aan Internationale Vrouwendag
IJsselstein

Duitslandstraat 9 / 3402TJ IJsselstein


Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Wereldwijd wordt deze dag gevierd om een positief verschil te maken voor vrouwen.

De New Testament Church IJsselstein organiseert op deze datum haar jaarlijkse Ladies Day. Om aandacht te geven aan de krachtige rol van vrouwen in God's Koninkrijk!

Tijdens de zondagsdienst spreekt Esther Vorsteman Van Oijen. Mocht je geen thuisgemeente hebben; iedereen is van harte welkom. (De dienst is dus niet alleen voor vrouwen.) Esther is een landelijk bekende spreekster met een sterk profetische inslag. Ze presenteert tevens het tv-programma 'Transparant' op Family7 en is auteur van diverse boeken. We weten zeker dat de krachtige bediening van Esther velen tot zegen gaat zijn!

Dag-indeling
In de middag is er een speciaal Ladies Day programma. Je wordt feestelijk ontvangen. Gastvrouw deze dag is pastor Sharon Beukes. We starten met een heerlijke, gevarieerde lunch. Aansluitend zijn er verschillende workshops, verdeeld over twee rondes. Je kunt dus twee workshops kiezen!

Ook leuk
Er is een gezellig ingerichte Photoboot om de herinnering aan deze dag vast te leggen. Laat een portret maken van jezelf en eventueel met je vriendinnen!

 

Ladies Day is GRATIS, maar voor de lunch wordt een bijdrage van 7,50 gevraagd.

 


Meer informatie www.newtestamentchurch.nl

« terug
TriKyRa Licht & Geluid
Dierenkliniek IJsselstein
ZZpijl