Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Zonne-energie bijeenkomst

Zonne-energie bijeenkomst
IJsselstein
Aanvang vanaf 16:30u

Zonnepanelen zijn een snelle methode om uw bedrijf (en IJsselstein) te vergroenen. Bovendien verdienen ze zichzelf terug.

Wel een hele uitzoekerij. Zeker als er subsidies bij komen kijken. De Duurzaamheidskring biedt daarom een traject aan met advies over de geschiktheid van uw locatie, eventuele subsidie, inkoop en installatie. Plus de mogelijkheid om SDE+ subsidie aan te laten vragen. Verder krijgt u informatie over financiering via bank of Duurzaamheidsfonds.

Op donderdag 12 september vindt hierover een informatiebijeenkomst plaats. Het maakt daarbij niet uit of u een heel groot dak heeft of als zzp-er thuis werkt. Huurt u? Neem dan uw verhuurder mee.

Meldt u zich alvast aan en ontvang meer informatie, ook over de locatie van de bijeenkomst in IJsselstein.

 

Iedereen kan meedoen
Iedereen kan meedoen maar het aantal gratis adviezen is beperkt. Leden van de Duurzaamheidskring krijgen voorrang. Lid worden kan op de avond zelf nog kosteloos worden geregeld. Snelle beslissers kunnen nog meedoen met de SDE+ subsidie 2019. Deze lijkt iets gunstiger te zijn voor de aankoop van zonnepanelen dan SDE++2020. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Gemeente IJsselstein. Voor vragen kunt u terecht via deze link.

 


Meer informatie www.duurzaamheidskringijsselstein.nl

« terug
Margreet Hairstyling
Uitvaartverzorging Midland