Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Update Coronavirus: De Bibliotheek blijft open

Update Coronavirus: De Bibliotheek blijft open
IJsselstein Geplaatst 14 maart 2020

Bibliotheek Lek & IJssel zal open blijven en activiteiten zullen ook gewoon door gaan (tenzij anders vermeld).

In navolging van de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, neemt de Bibliotheek Lek & IJssel de volgende maatregelen:

- Wij streven ernaar om de dienstverlening die bezoekers en leden van ons gewend zijn, zo lang mogelijk voort te zetten. Dit betekent dat alle vestigingen vooralsnog openblijven.

- Alle activiteiten gaan vooralsnog gewoon door. Mocht dit anders zijn, dan wordt dit via Social Media en hier op deze website aangekondigd.

- Bibliotheekmedewerkers blijven extra alert op de eerder aangedragen hygiënemaatregelen. Zo zal er vaker schoongemaakt worden, zijn de openbare toiletten reeds voorzien van antibacteriële handzeep en worden contactpunten zoals toetsenborden, deurklinken en apparatuur vaker gedesinfecteerd.

- In alle vestigingen worden deze hygiëne maatregelen aan de hand van de landelijke posters extra onder de aandacht gebracht van bezoekers, leden, medewerkers en vrijwilligers.

- Bezoekers, leden, medewerkers en vrijwilligers die verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben, worden vriendelijk doch dringend verzocht om niet naar de Bibliotheek te komen.


Indien nieuwe maatregelen nodig zijn de komende tijd, zullen wij dat via Social Media en onze website kenbaar maken.

Social media: Facebook en Twitter.


Meer informatie | www.bibliotheeklekijssel.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Lexmond Wonen
A NAAR B KOERIERS
Fietsspecialist Panoven
Uitvaartverzorging Midland