Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Mooie opbrengst voor Stichting de Iris

Mooie opbrengst voor Stichting de Iris
IJsselstein Geplaatst 21 februari 2020

Na het inzamelen van honderden kerstballen, vele vrijwilligersuren en 28 verkochte kerstkransen overhandigde Kiwanis IJsselstein op 15 februari de originele cheque van 1090 euro aan Stichting de Iris.

Stichting de Iris bouwt aan een fijne, levensbestendige woning voor 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking in Vianen. Dit jaar wordt de eerste paal in de grond geslagen. Kiwanis IJsselstein heeft met dit bedrag bijgedragen aan de tuinset.

Huib Veldhuijsen, voorzitter Kiwanis IJsselstein: "Begin oktober deed Kiwanis een oproep via Facebook voor kerstballen voor een goed doel. Daar is heel goed op gereageerd. We hebben heel veel dozen in ontvangst mogen nemen." In november zijn de kerstballen door leden van Kiwanis en Stichting de Iris verwerkt in een achtentwintigtal kransen. Deze zijn voor een mooi bedrag als zoete broodjes over de toonbank gegaan. Marjet Westervoorde, bestuurslid van Stichting de Iris: "De jongeren die in de woning gaan wonen ontvangen een Wajong uitkering. Dat is geen vetpot. Zij hebben nog heel veel geld nodig om alle ruimten in en om het huis in te richten. Daarom zijn wij heel blij met de bijdrage van de Kiwanis IJsselstein." Stichting de Iris is al vele jaren actief om de woning te laten bouwen. De woning wordt naar verwachting medio 2021 opgeleverd.

 


Meer informatie | www.stichtingdeiris.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Eet- en Drinkhuis
Van Lexmond Wonen
Fietsspecialist Panoven