Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Mama & Papa Café over de eerste 1000 dagen

Mama & Papa Café over de eerste 1000 dagen
IJsselstein Geplaatst 29 februari 2020

Ouders van baby's en peuters zijn met hun kleintjes van harte welkom in het Mama & Papa Café op vrijdag 6 maart in de Bibliotheek IJsselstein.

Het thema is ‘De eerste 1000 dagen van je kindje'. De toegang is gratis. Ook grootouders en andere verzorgers zijn welkom.

Dit keer komt babycoach Karin Langelaan naar het Mama & Papa Café, om antwoorden te geven op vragen die bij veel ouders van jonge kinderen leven: Hoe geef je je kindje een gevoel van veiligheid? Hoe ga je het beste om met alles rondom slapen? Wat kun je als ouder begrijpen van de 'taal van het huilen'? Uiteraard kunnen ouders haar ook hun eigen vragen stellen.
Het blijft niet bij praten, ouders en kinderen gaan ook samen wat leuks doen: spelen met scheerschuim. De ouders merken al spelende hoe zijzelf en hun kind vertrouwen opbouwen, doordat ze hun kindje het vertrouwen geven om het schuim te gaan ontdekken.
In haar werk als babycoach ondersteunt Karin Langelaan ouders met een baby van 0 tot 1,5 jaar. Ze kijkt mee bij problemen met slapen, voeding, huilen en/of de ontwikkeling.

Elke maand open
Het Mama & Papa Café is elke eerste vrijdag van de maand open. Elke bijeenkomst heeft een thema en daarvoor is een deskundige aanwezig als speciale gast. Ook is altijd een jeugdverpleegkundige aanwezig. Het Mama & Papa Café is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

IJsselstein vrijdag 6 maart 2020
Aanvang van 10:00u tot 11:00u Overtoom 7 / 3401 BK IJsselstein


Meer informatie | www.bibliotheeklekijssel.nl

« terug

Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Fietsspecialist Panoven
TriKyRa Licht & Geluid