Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< augustus 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
1
2
3
4
5
32
6
7
8
9
10
11
12
33
13
14
15
16
17
18
19
34
20
21
22
23
24
25
26
35
27
28
29
30
31
 
 

Kandidaten Lokale Democraten IJsselstein voor de Gemeenteraad bekend

Kandidaten Lokale Democraten IJsselstein voor de Gemeenteraad bekend
IJsselstein Geplaatst 31 januari 2018

Op 21 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

De Lokale Democraten IJsselstein heeft een sterke lijst met kandidaten samengesteld, die er samen voor moeten zorgen dat we de nodige zaken verbeteren in IJsselstein.

"De LDIJ is het geweten van IJsselstein omdat wij de enige, echte lokale partij zijn voor alle inwoners. Als oppositiepartij hebben wij gezien dat de afgelopen jaren veel dingen niet goed zijn gegaan, hierdoor staat onze gemeente er financieel niet zo best voor. Wij gaan IJsselstein schoonvegen en financieel orde op zaken stellen" aldus lijsttrekker Ronald Koehorst, "Daarnaast willen wij ook verbeteringen aanbrengen in onder andere het parkeerbeleid, vergunningverlening, het onderhoud van groen en de beschikbaarheid van betaalbare woningen. Daar hebben we een sterke raadsfractie voor nodig en ik ben blij dat dat gelukt is."

Op de tweede plaats staat Mark Foekema. Mark is naast voorzitter van de LDIJ al 4 jaar commissielid met als specialiteit Financiën. In die hoedanigheid heeft hij sinds oktober 2014 herhaaldelijk gepleit voor meer sturing op de gemeenschappelijke ambtenarenorganisatie UW Samenwerking, waarvan de noodzaak vanaf 2016 pijnlijk zichtbaar werd.

Nummer drie is het ervaren raadslid Peter Bekker. Peter heeft al 7,5 jaar deel uitgemaakt van de IJsselsteinse gemeenteraad en is in de vorige periode door zijn collega raadsleden uitgeroepen tot meest kritisch raadslid.
Nico Slob keert terug op plaats 4. Nico is al 6 jaar raadslid voor de LDIJ en onderscheidt zich door zijn kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningsverlening.

Onze eerste vrouw, Sarah Zandstra staat op de vijfde plaats. Sarah is bekend van o.a. de IJVO en gaat zich vooral inzetten voor het Sociaal Domein.

De eerste 10 worden gecompleteerd met raadslid Henk de Bie (6), commissielid Hans Bouw (7), commissielid Cor Lemstra (8), raadslid Maarten Rademaker (9) en fractie assistent Wesley Weerdenburg (10).
De volledige lijst van de 21 kandidaten is te vinden op onze website (www.ldij.nl)

Eet- en Drinkhuis

Meer informatie | www.ldij.nl | Bron: Mark Foekema

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

TriKyRa Licht & Geluid
Margreet Hairstyling
Luigi's IJssalon
Chocolaterie Zuccotto
City Bed IJsselstein