Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Enjoycleaningup op de Landelijke Opschoondag doet mee!

Enjoycleaningup op de Landelijke Opschoondag doet mee!
IJsselstein Geplaatst 9 maart 2018

Op zaterdag 24 maart vindt de "Landelijke opschoondag" plaats.
In IJsselstein is gekozen voor het opschonen van binnenstad, het Podium en het park rond het Podium.

Na het succes van 7 maart, waar we in twee uur tijd 40 volle vuilniszakken verzamelden langs de Weg der Verenigde Naties, gaan we nu met een grote groep vrijwilligers voor het opschonen van de binnenstad, het gehele Podium en het park eromheen.

We verzamelen om 12.30 uur op de Overtoom, waar we beginnen met koffie, thee en fris, aangeboden door de bibliotheek, Rabobank en Albert Heijn. Daarna verspreiden we ons over het Podium, het park en de binnenstad en zullen proberen in korte tijd zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen.

Voor eenieder die zich regelmatig ergert aan de rommel in de openbare ruimte is dit een uitgelezen kans. Samen met vele anderen maken we er een superleuke dag van en hebben we als positief resultaat een schoon stukje IJsselstein. Dit evenement is speciaal gericht op kinderen. Het hele gezin is dus van harte welkom.

Enjoycleaningup en alle vrijwilligers krijgen hulp van RMN Reinigingsbedrijf Midden Nederland. Zij zorgen voor de knijpers, vuilniszakken en handschoenen. Daarnaast is het Hoogheemraadschap aanwezig met een boot voor het opschonen van de grachten. En last but not least hebben we natuurlijk hulp van Joy, de enthousiaste labrador die lege plastic flesjes en blikjes opspoort.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 24 maart. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Enjoycleaningup. Dit hoeft niet, maar geeft ons wel een beeld in verband met de catering en de hoeveelheid schoonmaakspullen.

Meedoen

Mensen die willen helpen, bij een volgende actie kunnen zich aanmelden via de FaceBookpagina ‘Enjoycleaningup'

Citybed IJsselstein Silvana kussens en dekbedden promotieweken

IJsselstein zaterdag 24 maart 2018
Aanvang 12:30u Overtoom / IJsseltein


Meer informatie | Gemeente Montfoort

« terug

TriKyRa Licht & Geluid
Eet- en Drinkhuis
City Bed IJsselstein
Vergadercentrum IJsselstaete
Jill’s City Spa