Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Stadsmarketingwebsite IJsselstein.nl is live (update)

Stadsmarketingwebsite IJsselstein.nl is live (update)
IJsselstein Geplaatst 10 mei 2018

De stadsmarketingwebsite IJsselstein is op 9 mei offiecieël live gegegaan, iedereen voor alle informatie over IJsselstein terecht op de gloednieuwe website ijsselstein.nl.

Een digitaal platform waarin gemeentelijke diensten, ondernemers en verenigingen via één toegang bereikbaar zijn. Ontdek wat IJsselstein allemaal te bieden heeft aan cultuur, winkelen, horeca, evenementen, recreatie, zorg en welzijn of sport.
‘Ontmoet elkaar in IJsselstein' krijgt een optimale invulling door storytelling, beeld en acties. IJsselstein zet zich met dit platform als merk in de markt.

IJsselstein.nl is uniek omdat de inwoners en bezoekers centraal staan. De site biedt alle denkbare informatie: Wat wil je doen? Wat zoek je? Waar moet je zijn?
Maar ook vinden inwoners er informatie over bijvoorbeeld het verlengen van een paspoort of het aanvragen van een vergunning.

Gemeentelijke website

Voor de website van de gemeentelijke organisatie biedt ijsselstein.nl een nieuwe voorpagina die uitnodigend, interactief en verbindend is en rechtstreeks linkt naar de vijf meest bezochte gemeentelijke producten en diensten. Met één klik linkt de site door naar de bestaande gemeentelijke website.

Website Uit in IJsselstein

Ook de website Uit in IJsselstein wordt opgenomen in de nieuwe website. De website uitinijsselstein.nl gaat uit de lucht. De vertrouwde bezoekersinformatie gaat deel uitmaken van ijsselstein.nl. Daar vindt de bezoeker de agenda met evenementen en activiteiten. Ook bevat de website volop informatie en tips om elkaar te ontmoeten op het gebied van onder meer cultuur, recreatie en sport.

Waarom deze nieuwe website?

Op 2 juli 2015 is de Economische visie met de titel ‘Ontmoet ondernemend IJsselstein' vastgesteld.
Vervolgens is medio 2016 de stadsmarketing actief opgestart. Onder de paraplu van het merk ‘Ontmoet elkaar in IJsselstein' hebben de partijen de visie verder uitgewerkt met als leidraad de thema's uit de visie: inspireren, bereiken en beleven.

Een van de speerpunten uit de Economische visie is het streven naar één gezamenlijke digitaal platform, een marketingwebsite waarop alles dat IJsselstein te bieden heeft, professioneel wordt ontsloten. In de afgelopen maanden is in een unieke samenwerking tussen gemeente, ondernemers, verenigingen en vrijwilligers onder leiding van de stichting Stadsmarketing hard gewerkt aan dit platform. Een platform waar iedereen terecht kan voor IJsselsteinse dienstverlening en activiteiten.

Volop in ontwikkeling

De site blijft in ontwikkeling. Ondernemers en organisaties nemen zelf het beheer ter hand onder regie van Stichting Stadsmarketing. Samen wordt ingezet op optimalisatie en stappen voor een verdere integratie met Instagram, Facebook en Twitter zullen snel volgen.

Klik op onderstaande foto voor een kleine impressie gemaakt door Richard de Bruin:

M Line Nederland bij Citybed IJsselstein

Wij van Allesvan.nl zijn blij met de ontwikkelingen die gemeente, ondernemers en verenigingen, tot dit resultaat hebben gebracht. Wij bestaan inmiddels ruim 10 jaar online en ons motto is 'Vanuit uw regio voor uw regio', gebruik internet in uw voordeel en dit gaan we met zijn allen zeker bereiken.


Meer informatie | Gemeente IJsselstein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Margreet Hairstyling
Dierenkliniek IJsselstein
Wish Hairstyling