Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Opening gezamenlijke plein Trekvogel en de Opstap

Opening gezamenlijke plein Trekvogel en de Opstap
IJsselstein Geplaatst 8 mei 2018

Na een heerlijke vakantie, sloten de Trekvogel maandag 7 mei de eerste schooldag af met een klein feestje ter gelegenheid van het openen van het gezamelijk plein.

Het gezamenlijk plein hebben we vanmiddag feestelijk geopend. Het gezamenlijke plein is voor een groot deel bedacht door kinderen van de Trekvogel en de Opstap samen. Het plein is voor de kinderen van de Trekvogel en de Opstap. Het is een prachtig plein geworden, waar we de sponsoren en alle hulpouders hartelijk voor bedanken!!!

Vooraf aan de opening gingen alle kinderen vandaag op onderzoek uit op het plein, want daar is veel te beleven. Om 13.45u kwamen we bij elkaar en deelden de uitkomsten van deze onderzoeken.

Zo wisten de kleuters te vertellen uit hoeveel banden de bandenbaan bestond, telden de kinderen uit groep 3 het aantal klimelementen op de klimmuur, had groep 4 ontdekt dat de tunnel bestond uit wilgentakken en groep 5/6 heeft tips gegeven waar het beste te zoeken naar beestjes en welke eetbare planten op het plein gepland zijn. Groep 7 heeft een heel nieuw spel bedacht "in je hok" wat gespeeld kan worden op het honderdveld. Er waren veel kinderen die deze week in de pauze uitleg wilden van dit nieuwe spel. Groep 8 had onderzocht of er nog aanvullende regels nodig waren. Ze vertelden aan de kinderen van school dat er gezellig en samen gespeeld kan worden en dat we zuinig mogen zijn op te planten.

De kinderen van groep 8 mochten als eerste door de wilgentunnel. Zij openden hiermee het plein. Alle andere kinderen mochten er achteraan. Als verrassing was er aan het einde van de tunnel voor alle kinderen een ijsje gingen ze naar huis.

 

Cafe de Stee

Meer informatie | www.trekvogel.nl | Bron & afbeeldingen: Sjoera Vrancken | www.rkbsdeopstap.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Jill’s City Spa
TriKyRa Licht & Geluid