Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Werkzaamheden aan drie grote kruisingen in IJsselstein

Werkzaamheden aan drie grote kruisingen in IJsselstein
IJsselstein Geplaatst 16 oktober 2018

Op deze drie kruisingen wordt de gehele verkeersregelinstalatie(VRI) inclusief meubilair vervangen. Hier komen dus nieuwe verkeerslichten te staan. 

Het verkeer zal hiervan hinder ondervinden

Ook worden er nieuwe detectie-lussen gelegd. De nieuwe verkeerlichten worden uitgerust met energiezuinige LED verlichting en de verkeersregelinstallatie is weer een stukje slimmer dan de vorige.

In voorbereiding op deze vernieuwing wordt er onderhoud gepleegd aan het asfalt.

De planning van de werkzaamheden is als volgt, onder voorbehoud:

Donderdag 18 oktober
Asfalteringswerkzaamheden op de kruising Utrechtseweg - Poortdijk. Hierdoor is er ernstige verkeershinder. Het verkeer wordt omgeleid. Het werk wordt na de ochtendspits uitgevoerd.

Maandag 22 en dinsdag 23 oktober
Asfalteringswerkzaamheden op de kruising Utrechtseweg - Oranje Nassaulaan - Zomerdijk. Om verkeershinder zoveel mogelijk te beperken wordt dit werk in de avond en nacht uitgevoerd.

Asfalt onderhoud aan de rotonde Drostplein. Het werk start op maandagavond om 19:00 uur en duurt tot in de nacht.
Hierdoor is er ernstige verkeershinder. Het verkeer wordt omgeleid met borden.


Week 43 (22 tm 26 okt) (herfstvakantie)
Het VRI inclusief meubilair kruising Utrechtseweg - Poortdijk wordt vervangen. Hierdoor zal weinig verkeershinder optreden, met uitzondering van de dagen dat de lussen worden gelegd. Dit is gepland op Woensdag 24 oktober. Op die dag is er ernstige verkeershinder en wordt het verkeer omgeleid.

Week 44 en 45 (29 okt t/m 9 nov)
In deze twee weken wordt het VRI inclusief meubilair op de kruising Utrechtseweg- Oranje Nassaulaan vervangen. Hierdoor zal weinig verkeershinder optreden, met uitzondering van de dagen dat de lussen worden gelegd. Dit is gepland op 7 en 8 November. Op die dagen is er ernstige verkeershinder en wordt het verkeer omgeleid.

Op de kruising Zomerdijk - Kerspellaan wordt ook het VRI inclusief meubilair vervangen en er staat asfalt onderhoud gepland. De data hiervoor zijn echter nog niet bekend. Deze zullen als laatste plaatsvinden, naar verwachting in november.

 


Meer informatie | Gemeente IJsselstein

« terug

Luigi's IJssalon
Dierenkliniek IJsselstein
Fietsspecialist Panoven