Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

IJsseloever Heren 1 strijden tegen hoofdklasser om Gold Cup

IJsseloever Heren 1 strijden tegen hoofdklasser om Gold Cup
IJsselstein Geplaatst 3 november 2018

Voor een plaats in de volgende ronde van de Gold Cup kreeg Heren 1 de hoofdklasser Klein Zwitserland op bezoek.

Zoals inmiddels gebruikelijk bij de IJsselsteinse club wordt er van dit soort wedstrijden een waar hockeyfeest van gemaakt, met een DJ en veel publiek langs de lijn.

Op papier leek dit duel een ongelijke strijd te worden. De realiteit was echter anders. De thuisploeg haalden alles uit kast om er de mooiste wedstrijd van het seizoen van te maken. De IJsselsteiners stonden op scherp, waren bloedfanatiek en toonden 200% inzet.

Binnen enkele minuten in de eerste helft wist Klein Zwitserland al 0-1 te scoren en leek daarmee de toon van de wedstrijd aan te geven. Het leek IJsseloever niet te deren. Wat de eindstand ook zou worden, eigenlijk was er niets anders te verliezen dan het eigen gezicht. De strijd ging vervolgens gelijk op. Tegen het eind van de eerste helft scoorde Klein Zwitserland hun 2de goal. Met 0-2 gingen de teams de rust in. In de tweede helft zagen we twee teams van nagenoeg gelijke sterkte. Er waren kansen over en weer. Zo was het publiek getuige van een paar spectaculaire reddingen van de IJsselsteinse keeper. De bezoekers kwamen op een 0-3 voorsprong te staan. Niet veel later scoorde IJsseloever 1-3. Vlak voor tijd werd het 2-3. De klok stond echter al op 0. Enkele minuten resteerden nog en werd het spannend tot de laatste seconde.

Na het affluiten van de wedstrijd stond er 2-3 op het score bord. Voor de thuisploeg een uitslag om trots op te zijn. Zo vertrok de hoofdklasser als winnaar van de wedstrijd op Sportpark IJsseloever met slechts één doelpunt verschil.

Het publiek zag een ware hockeytopper. Klein Zwitserland liet fraai hoofdklasse hockey zien, maar de heren van IJsseloever hadden een uitzonderlijke prestatie laten zien en konden het veld als helden verlaten.

IJsseloever Heren 1 - Klein Zwitserland Heren 1, eindstand 2-3.

Klein Zwitserland gaat door naar de volgende ronde in de Gold Cup.


Meer informatie | www.hcij.nl | Bron & foto: Tony Buijse

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Margreet Hairstyling
Luigi's IJssalon
Eet- en Drinkhuis
Jill’s City Spa
City Bed IJsselstein