Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< mei 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31
 
 

Els Boer ontvangt gemeentelijke onderscheiding ‘het Compliment’ (update)

Els Boer ontvangt gemeentelijke onderscheiding ‘het Compliment’ (update)
IJsselstein Geplaatst 6 maart 2019

Vanochtend, donderdag 28 februari, verraste burgmeester Patrick van Domburg mevrouw Els Boer-Soekarshi met de gemeentelijke onderscheiding ‘Het Compliment'.

Mensen beschrijven mevrouw Els Boer als een fantastische vrouw met een groot hart. Voor iedereen heeft zij aandacht, tijd en ruimte om te helpen waar ze kan. IJsselstein, een stad waar we voor elkaar zorgen. Mevrouw Els Boer is hier zo'n prachtig voorbeeld van, dat zij het verdiende om in het zonnetje te worden gezet.

Mevrouw Els Boer bezoekt mensen die ziek of slecht ter been zijn thuis, in ziekenhuis of verpleeghuis; Zij doet boodschappen voor zieke mensen; kookt voor hen of nodigt eenzame mensen uit bij haar thuis om samen te eten. Zij rijdt mensen naar dokter/ziekenhuis en/of van en naar de kerk. Bij de Ontmoetingskerk is zij een graag geziene vrijwilliger: Zij helpt bij de kerkbalans en is gastvrouwe bij het koffieschenken na de zondagsdienst en/of trouw- of rouwdiensten en zij helpt/kookt/bakt bij alle bijeenkomsten waarbij de catering een rol speelt.

Bij GroenLinks afdeling IJsselstein is mevrouw Boer ook behulpzaam. Zo is zij rond verkiezingen altijd actief, onder andere met het verspreiden van flyers.

Citybed IJsselstein Auping

Het Compliment

Gemeentelijke onderscheiding "het Compliment" vanaf 2018

De IJsselsteinse beeldend kunstenaar Angenelle Thijssen heeft een ontwerp gemaakt en uitgevoerd voor "Het Compliment".

Het is een Bloemknop geworden, waarin een relatie gelegd wordt met de stad IJsselstein. Een transparant kunstwerkje van gefused glas met gemêleerd kleurpatroon dat symbool is voor de inwoners van IJsselstein.

De kleurkeuze is verder gebaseerd op de vlag en het wapen van IJsselstein, blauw voor de Hollandse IJssel en vestinggracht, en groen voor het groene imago van onze stad.

www.angenelle.nl

 


Meer informatie | Gemeente IJsselstein

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

TriKyRa Licht & Geluid
De Bruin Entertaiment
City Bed IJsselstein
Uitvaartverzorging Midland
Dierenkliniek IJsselstein