Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda
< februari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
 
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
 

Koopzondag in IJsselstein met Save Movement Protest

Koopzondag in IJsselstein met Save Movement Protest
IJsselstein Geplaatst 30 juli 2019

Afgelopen zondag 28 juli was er weer koopzondag in IJsselstein, dit keer met een grote BBQ, maar ook een protest voor dieren door The Save Movement.

Het was warm zomers weer, wat uiteraard perfect was voor de grote BBQ die in de stad van IJsselstein tijdens de koopzondag plaats vond. Maar naast de gezelligheid en koopjes was er ook een groep aanwezig die de bezoekers op de hoogte wilden brengen over het leed van de dieren, waar de bezoekers vervolgens tijdens de BBQ lekker van konden genieten.

Het protest was respectvol verlopen en The Save Movement hadden zich ruim van tevoren aangemeld bij de gemeente. Initiatiefnemers van de BBQ wensten ze van harte welkom en vonden het juist goed om over dit onderwerp te discussiëren. Het was fijn om te zien dat de bezoekers en BIJ zo openhartig waren voor het protest.

The Save Movement probeert mensen actief te laten nadenken over hoe slecht dieren, die wij dagelijks eten, het kunnen hebben. Met zoveel mensen die willen genieten van een stuk vlees komen er veel eisen naar voren, waardoor (vee)dieren vaak in kleine ruimtes moeten leven en overlijden om deze wens waar te kunnen maken.

The Save Movement begrijpt waarom mensen niet inzien hoeveel leed we veroorzaken voor dieren, dit komt omdat we er vooral niet mee in aanraking komen. Daarom proberen ze anderen ervan bewust te maken door ze ermee in aanraking te laten komen. Het is natuurlijk geen fijn onderwerp, maar wel iets waar verandering in moet komen.

Wil je meer weten over de acties en standpunten van The Save Movement? Klik dan hier om de website te bekijken.

Eet- en Drinkhuis

Meer informatie | www.ijsselstein.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Eet- en Drinkhuis
Fietsspecialist Panoven
TriKyRa Licht & Geluid
Jill’s City Spa