Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Fulco's Vocaal Festival 2020

Fulco's Vocaal Festival 2020
IJsselstein Geplaatst 8 maart 2020

Het festival van 2019 ligt al weer even achter ons. Maar liefst 60 koren hebben in 2019 deelgenomen. Ruim 2.000 koorleden lieten zich zien en horen. Een kleurrijk en melodieus geheel.

Fulco's vocaal festival staat open voor alle typen koren, er was een gevarieerd aanbod van pop, smartlap, shanty, barbershop tot klassiek. Gezien het enthousiasme van zowel koren als publiek is het festival een vast onderdeel geworden op de activiteitenagenda van IJsselstein.

We zijn alweer druk bezig om het komende festival van 16 mei 2020 vorm te geven. Ook nu vertrouwen we erop dat de inschrijving weer vrij vlot verloopt en dus ook volgend jaar weer vele zangers mogen verwelkomen.

Globaal start het evenement om 11.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Alle zanglocaties liggen in de oude binnenstad, met zijn oude gevels, kerken, de korenmolen en sfeervolle winkels en eetgelegenheden. Er wordt gebruik gemaakt van tien locaties waarvan er twee overdekte buitenpodia zijn. De zanglocaties zijn op loopafstand van elkaar en als je slecht ter been bent kan er voor vervoer gezorgd worden.

Voor het publiek zijn alle zanglocaties gratis toegankelijk.

Tussen de bruisende, ingetogen en swingende optredens door heb je tijd genoeg voor een hapje en een drankje in de talrijke gezellige horecagelegenheden.

U kunt zich hier direct inschrijven!

 

 

IJsselstein zaterdag 16 mei 2020
Aanvang van 11:00u tot 17:30u Oude binnenstad


Meer informatie | www.fulcosvocaalfestival.nl

« terug

Dierenkliniek IJsselstein
Margreet Hairstyling
ZZpijl
A NAAR B KOERIERS