Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Campagne VR Utrecht daagt jongeren en studenten uit

Campagne VR Utrecht daagt jongeren en studenten uit
De Utrechtse Waarden Geplaatst 4 mei 2020

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!'

Chillen met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op anderhalve meter afstand van elkaar moet blijven. De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!' daagt nu ook jongeren en studenten uit de regio Utrecht uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken. Voor de leukste inzendingen zijn er wekelijks prijzen te winnen.

‘Wat is jouw slimmer chillen moment?' Die vraag legt deze campagne voor aan jongeren en studenten in elf veiligheidsregio's, waaronder de Veiligheidsregio Utrecht. Want chillen met vrienden moet, gezien de coronacrisis, voorlopig even aan een aantal afgesproken regels voldoen. Zo kennen we allemaal de norm dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Dat is best lastig. Het vraagt om veel creativiteit, om slimme alternatieven dus. Wat kunnen we, met alle beperkingen die er zijn, nog wel?

Kans op een prijs

Veel jongeren hebben inmiddels al hun eigen ‘slimmer chillen-moment' op video vastgelegd. Wil jij ook meedoen en jouw geniale ingevingen delen? Deel dan jouw eigen creatieve oplossingen op TikTok en Instagram via de hashtag #slimmerchillen, of stuur jouw bijdragen op film, foto of in tekst naar info@slimmerchillen.nl.
Als we dat met velen doen, dan kunnen we elkaar misschien een handje helpen om door deze lastige tijd te komen. En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs. Wekelijks belonen we de meest creatieve inzendingen namelijk met waardecheques van € 50,- € 20,- en €10,-

Inspiratie opdoen?

Kijk op www.slimmerchillen.nl


Meer informatie | www.vru.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Uitvaartverzorging Midland
Fietsspecialist Panoven
Dierenkliniek IJsselstein
Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
A NAAR B KOERIERS