Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

28ste IJsselsteinloop de zaterdag voor Pinksteren

28ste IJsselsteinloop de zaterdag voor Pinksteren
Geplaatst 8 februari 2010

Op zaterdag 22 mei 2010 (zaterdag voor Pinksteren) wordt door de Politie Utrecht voor de 28e maal de IJsselsteinloop georganiseerd.     De IJsselsteinloop bestaat uit een halve marathon, een 5 kilometer, een 10 kilometer en een aantal jeugdlopen. De IJsselsteinloop is voor veellopers uit het gehele land een begrip geworden. Veiligheid staat bij ons voorop en gezelligheid komt daarna In 2009 mochten wij meer dan 2.700 gasten verwelkomen in onze mooie stad IJsselstein, Lopers en kij

Op zaterdag 22 mei 2010 (zaterdag voor Pinksteren) wordt door de Politie Utrecht voor de 28e maal de IJsselsteinloop georganiseerd.

 

 

De IJsselsteinloop bestaat uit een halve marathon, een 5 kilometer, een 10 kilometer en een aantal jeugdlopen. De IJsselsteinloop is voor veellopers uit het gehele land een begrip geworden. Veiligheid staat bij ons voorop en gezelligheid komt daarna
In 2009 mochten wij meer dan 2.700 gasten verwelkomen in onze mooie stad IJsselstein, Lopers en kijkers die genoten hebben van een mooi en sportief spektakel.
Aan de “volwassenen”lopen is tevens een bedrijvenklassement verbonden. Wil u uw werknemers een sportief uitje geven, schrijf met uw bedrijf dan in voor de IJsselsteinloop. U steunt met de deelname gelijk onze goede doelen. Uiteraard mogen er meerder teams per bedrijf meedoen.
De inschrijvingen voor zowel de individuele lopers als het bedrijvenklassement zijn geopend. Zie voor de inschrijving de website www.ijsselsteinloop,nl .

28ste IJsselsteinloop de zaterdag voor Pinksteren


Voorinschrijving individueel: vanaf 1 december 2009 t/m 2 mei 2010 is alleen mogelijk via internet (www.ijsselsteinloop.nl).

Kosten voorinschrijving: € 4,50 met eigen chip.
Kosten voorinschrijving: € 6,00 met huurchip.
Alle voorinschrijvers krijgen via de mail een bon voor 15% korting van PK Runningshop.


Voorinschrijving bedrijven : Kosten voor deelname bedragen per team van 4 - 6 deelnemers 175 euro.
Dit bedrag is inclusief huur Championchip, teamfoto (door Reggie Kuster van fotostudio Geinoord), mooie handdoek, bidon, IJsselsteinloopshirt en een gezonde snack. Daarnaast zullen de namen van de deelnemende bedrijven omgeroepen worden en bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner of bord langs het parcours.
 

Starttijden:
• Ribank Jeugdloop BO groepen 3 en 4 om 09:30 uur
• Ribank Jeugdloop VO klassen 1 en 2 om 10:00 uur
• Ribank Jeugdloop BO groepen 7 en 8 om 10:01 uur:
• Ribank Jeugdloop BO groepen 5 en 6 om 10:02 uur:
• Rabobank Lopikerwaard 10 kilometer en het MCI bedrijvenklassement op de 10 kilometer om 11:00 uur
• Body Business / Body Solutions Halve marathon en het MCI bedrijvenklassement op de halve marathon om 11:25 uur
• REactive 5 kilometer, het MCI bedrijvenklassement op de 5 kilometer en de jeugdloop voor de klassen 3 en hoge het voortgezet onderwijs om 14:05 uur
 

Het mede door de Politie Utrecht georganiseerd loopevenement heeft ook een politieklassement.
De loop staat bekend om de uitstekende verzorging van de lopers en de begeleiding voor en na de loop. Er is voldoende drinken en eten onderweg en na afloop staat er een sportmasseur en enkele fysiotherapeuten gereed om blessures te behandelen en je van advies te dienen.
Bij de finish zult u welkom geheten worden door de vele enthousiaste familieleden, vrienden, bekenden en andere kijkers.

Voor de goede doelen verwijzen wij naar de website van de IJsselsteinloop
 


Meer informatie | Nico Roof | IJsselsteinloop

« terug

Van Lexmond Wonen
TriKyRa Licht & Geluid
Dierenkliniek IJsselstein
ZZpijl
Fietsspecialist Panoven