Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Bevrijdingsdag 5 mei 2010

Bevrijdingsdag 5 mei 2010
Geplaatst 6 mei 2010

Viering 65 jaar bevrijding in IJsselstein     Het was een feestelijke dag die begon in de ochtend op het plein voor het historisch Stadhuis van IJsselstein en eindigde in een spetterend feest op het Podium. De hardlooptrainers van REactive hebben, die gene die zich hadden aangemeld voor deze loop begeleid met het bevrijdingsvuur, om een route te lopen van 10 km door de verschillende wijken van IJsselstein. Later aangekomen op De Plaats voor het historisch Stadhuis, werd met de fa

Viering 65 jaar bevrijding in IJsselstein

 

 


Het was een feestelijke dag die begon in de ochtend op het plein voor het historisch Stadhuis van IJsselstein en eindigde in een spetterend feest op het Podium.
De hardlooptrainers van REactive hebben, die gene die zich hadden aangemeld voor deze loop begeleid met het bevrijdingsvuur, om een route te lopen van 10 km door de verschillende wijken van IJsselstein. Later aangekomen op De Plaats voor het historisch Stadhuis, werd met de fakkel het vuur op De Plaats door de Burgemeester Van der Brink aangestoken. De deelnemers konden op 6 plaatsen instappen, zodat men niet de hele 10 km mee hoefde te lopen.
De vele lopers werden hartelijk ontvangen op De Plaats, door vele belangstellenden, leden van de Stichting Oranje Vereniging, de Veteranen enz.
Kortom en zeer gezellige start van deze dag.

Klik op onderstaande foto voor de foto's van het ochtend programma:

Viering 65 jaar bevrijding in IJsselstein deel 1

S’middag feest in de tent op Het Podium in IJsselstein voor de Senioren wat was het gezellig met optredens van Wim van Oostrom, Zeemanskoor, Richard de Bruin, Rob Bergman en Ginger.
De tent tot aan de rand gevuld en ouderwets gezellig. Buiten de tent kwam tevens de Kermis op gang, die ook goed bezocht werd.

Later in de middag kwam de barbecue op gang, dat was lekker smullen onder het genot van de vrolijke noten van de Hoetetoeters van IJsselstein.

Klik op onderstaande foto voor de foto's van het middag programma en de barbecue:

Viering 65 jaar bevrijding in IJsselstein deel 2

Met het avondprogramma kon de dag al helemaal niet meer stuk, het was een groot feest met optredens van:
Richard de Bruin, Martin van Doorn, Rob Bergman, Sieneke, Dennis Baars, Michael Oomen en als eindklapper Het Feestteam. Tussen de bedrijven door werd de muziek door De Bruin Entertainment verzorgd. Er mag gezegd worden het was een knal feest.

Klik op onderstaande foto voor de foto's van het avond programma:

Viering 65 jaar bevrijding in IJsselstein deel 3 


De Stichting Oranjevereniging mag spreken van een geslaagde viering van 65 jaar bevrijding in IJsselstein.
 « terug

Eet- en Drinkhuis
Margreet Hairstyling
Fietsspecialist Panoven
Brasserie De Kloostertuin
A NAAR B KOERIERS