Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Bestuursleden gezocht en ander nieuws van de Duurzaamheidskring IJsselstein

Bestuursleden gezocht en ander nieuws van de Duurzaamheidskring IJsselstein
IJsselstein Geplaatst 21 maart 2020

De komende tijd zijn er uiteraard geen activiteiten, vanwege het coronavirus. Wel zijn wij bezig met het professionaliseren van de Duurzaamheidskring.

De komende tijd zijn er uiteraard geen activiteiten, vanwege het coronavirus. Wel zijn wij bezig met het professionaliseren van de Duurzaamheidskring. Hierbij vragen wij uw hulp. Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor subsidies. Ook kijken wij terug op de laatste informatieavond en het carnaval. Ook kunt u zich al aanmelden voor een nieuwe koplopersgroep.

BESTUURSLEDEN GEZOCHT
De Duurzaamheidskring wil uitbreiden en professionaliseren. We zoeken daarom enthousiaste ondernemers die in het bestuur willen plaatsnemen om richting te geven en die hun netwerk willen gebruiken om de kring te vergroten. Het gaat niet om de administratieve werkzaamheden. Twee personen hebben zich al aangemeld. Ook u kunt zich nu al hiervoor aanmelden via duurzaamijsselstein@gmail.com, al komen we pas bij elkaar wanneer dat weer verantwoord is.

WORD KOPLOPER
Na de coronacrisis willen we weer een groepje koplopers opstarten die extra ondersteuning krijgt bij het verduurzamen, waarbij ook mvo en communicatie wordt ondersteund. Meer informatie of vooraanmelding via duurzaamijsselstein@gmail.com.

GRATIS ONDERSTEUNING VOOR LEDEN
De subsidieregeling voor zonnepanelen is verlengd. Vraag via de Duurzaamheidskring een gratis haalbaarheidsonderzoek aan. Ook kunt u gratis een digitale Milieubarometer aanvragen. Zie de website.

THEMA-AVOND DRUK BEZOCHT
De thema-avond in februari bij Van den IJssel Bedrijfskleding had een brede inhoud: van zonnepanelen en subsidies tot mvo. De IJsselsteinse windwokkel stal toch wel de show, vooral omdat deze tijdens de rondleiding door het circulaire gebouw te zien was. Tijdens de borrel werd nog lang genetwerkt. Voor het verslag en meer foto's, zie de website.

CARNAVAL OOK GROEN
Even een terugblik op vrolijkere tijden. Duurzaamheid wordt steeds breder gedragen. Ook in de carnavalsoptocht in IJsselstein was er aandacht voor. Helaas heeft carnaval er in Brabant waarschijnlijk voor gezorgd dat het coronavirus zich daar daar snel kon verspreiden.


Meer informatie | www.duurzaamheidskringijsselstein.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Den Hartog Verzekeringen BV  & RegioBank
Uitvaartverzorging Midland
Van Lexmond Wonen
Margreet Hairstyling