Alles van ...

Bekijk alle informatie van bedrijven en verenigingen en nog veel meer

 Fulltime of parttime een bedrijf starten in de regio.

 

Wanneer je de mogelijkheid hebt, om naast je werk, of naast je huidige bedrijf ongeveer twee dagen per week vrij te maken!! Of je hebt de ambitie om zelfstandig te worden! Dan kan het erg interessant zijn, om deel te gaan nemen aan ons unieke concept.
We hebben een prachtig en intussen bewezen concept heeft ontwikkeld, waarmee je op verantwoorde wijze een eigen bedrijf kunt starten.
Het concept is ontstaan vanuit de vraag van lokale bedrijven en internetbezoekers om lokale informatie en nieuws samen te brengen op het internet. De lokale digitale krant!
De bezoekers worden op een unieke manier naar de site getrokken!
Bedrijven zijn vindbaar middels bedrijfspresentaties en via hun nieuwsberichten; agendaitem; advertenties; een reclame-pagina en banners. Hierdoor zijn ook lokale bedrijven vindbaar op de eerste pagina's in de zoekmachines.

We hebben hiervoor een website met een unieke opbouw laten ontwikkelen, welke nu in diverse plaatsen en gemeenten wordt geëxploiteerd door lokale ondernemers.
Deze ondernemers (en leden van de organistie) zijn het lokale aanspreekpunt en contactpersoon op internet en marketing gebied.
Verdiensten worden verkregen uit de verkoop van bedrijfspresentaties op de lokale site; het verkopen van zeer aantrekkelijke websites en marketing advies en verder wat je als ondernemer zelf te bieden hebt. Door een unieke constructie wordt het lokale nieuws en verdere informatie van de plaats of gemeente verkregen. Hierdoor wordt de site goed bezocht en al snel zeer interessant voor bedrijven om zich te presenteren.
Wat is er nodig om te starten?
Enthousiasme en inzet. Een gedegen interne opleiding zorgt verder voor de nodige kennis om als zelfstandig ondernemer te starten.

Bij interesse zien we graag je reactie tegemoet!

 

Bel naar het secretariaat 06-15245599

Vriendelijke groet Team Allesvan.nl