Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Budo Sport Promotie Holland NieuwegeinAdresgegevens Kruyderlaan 31A 31A
3431BM Nieuwegein
Telefoon
T 030-6031564

Budo Sport Promotie Holland Nieuwegein, waar talenten kampioen worden.

Budo Sport Promotie Holland is een organisatie welke zich o.a. tot doel heeft gesteld om het Judo en Jiu Jitsu in Nieuwegein (provincie Utrecht) en omstreken meer bekendheid te geven en de beoefening op een hoger (wedstrijd) niveau te brengen.

Eén van de activiteiten binnen BSP Holland is talent ontwikkeling. Binnen Nieuwegein hebben wij diverse sporttalenten in verschillende leeftijdscategorieën die de wedstrijdsport Judo en/of Jiu Jitsu beoefenen. Om aansluiting te behouden en te vinden bij de nationale en internationale top is het noodzakelijk om deze talenten beter te kunnen opleiden en begeleiden. Op dit moment hebben wij aansluiting bij het Judo op regionaal niveau. Binnen het Jiu Jitsu staan onze deelnemers zowel nationaal als internationaal zeer veel op de podia.

Wij zijn binnen BSP Holland bezig met een nieuwe aanpak om de continuïteit van de sporters te waarborgen. Aan BSP Holland zijn een aantal (ex)wedstrijdsporters verbonden die gezamenlijk in staat zijn dit te bewerkstelligen. Zo zal de wedstrijdtraining Judo en Jiu Jitsu onder leiding staan van Barry van Bommel, 27-voudig Nederlands kampioen, meervoudig Europees en Wereld kampioen Jiu Jitsu en winnaar van de World Games. Judo word gegeven in IJsselstein en Nieuwegein, Ju - Jitsu word gegeven in IJsselstein en Nieuwegein. Voor de exacte tijden en lokaties kijk a.u.b. bij de agenda. Sinds september 2011 worden er ook karate lessen gegeven, wij verwachten binnen 3 a 5 jaar actief mee te kunnen doen binnen het karate wedstrijd gebeuren. In Nieuwegein hebben we zelfs een nieuwe dojo speciaal voor het karate mogen openen aan de Dasseweide.

Naast training is het meedoen aan wedstrijden van groot belang. Wedstrijdervaring dient opgedaan te worden op zowel Nationale als Internationale toernooien. Op dit moment hebben wij een 60 tal Judoka 's & Jiu Jitsuka's die actief zijn binnen de wedstrijdsport. Zij maken tevens deel uit van onder andere Comby Sport en andere sportscholen.

Laden...


« terug


Judo - Sport