Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Step Team IJsselstestreekAdresgegevens Podium
IJsselstein
Telefoon
M 06-53560594
Openingstijden
Ma19:00 - 20:00 u

Het is klein team met enthoussiaste leden die wekelijks in of om IJsselstein stept. Het team is nog op zoek naar nieuwe leden welke zich kunnen vinden in een team met een voorkeur voor tourtochten.

Tijdens onze vaste training op de maandagavond kun je ook gewoon eens meesteppen om het te proberen. Over het algemeen wordt er tussen de 10 en 20 KM gestept.

Onze trainingslocatie is vanaf het podium in IJsselstein. Je krijgt tevens meer informatie over de stepsport en vragen die je mogelijk hebt worden beantwoord.

 

Van links naar rechts Goos Stefannie &Wim Step team IJsselstreek

Het doel van de Step team IJsselstreek is binnen nu en 12 maanden een recreatief en gezellige groep op de step te hebben. Een groep die wekelijks gezamelijk traint op eigen niveau. Dus recreatief (voor de mensen die lekker willen touren) en wat fanatieker (voor die mensen die sportief zich zelf willen uitdagen).

Tevens bestaat er de mogelijkheid de eerste keer dat je deelneemt een step te lenen, uiteraard graag wel van te voeren melden.

De verzamel- en terug komst locatie ´PODIUM. voorlopig elke maandagavond 19.00 tot 20.00 uur. Kom langs en step vrijblijvend een keertje mee om het uit te proberen.

Mail of bel wel even van te voren als je komt. Meer info wimdommelen@gmail.com of bel 0653560594.

Op 25 augustus 2012 zet het Step team IJsselstreek zicht in tijdens de Alpe d'Huez in de Franse Alpen , met een beklimming van de Alpe d'Huez om geld op te halen voor de kankerbestrijding.

U kunt het team ondersteunen door te doneren op:

Wim Dommelen

Stefannie Dommelen

Goos Zingel

 


« terug


Sport - Verenigingen