Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Hans van Kleinwee fotografieAdresgegevens Kruidenierweg 5
3401GG IJSSELSTEIN
Telefoon
M +31 06 44807079

Met mijn fotografie leg ik de mooiste herinneringen vast voor later. Of dat nu uw bruiloft is, of een jubileum. Of een leuke portretsessie van uzelf of met familie. Ik ben breed inzetbaar.


Een bruiloft is een vreugdevol gebeuren, een dag met veel emoties en een dag om nooit te vergeten. Op ongedwongen en onopvallende wijze wil ik deze bijzondere dag vastleggen. Momenten die echt zijn en puur. Momenten die ook over 30 jaar nog gezien en bewonderd mogen worden.


Een portret van iemand is als een eerste kennismaking met iemand. Het is belangrijk dat een portretfoto je laat zien als diegene die je ook werkelijk bent. Mijn fotografie is er op gericht om de sfeer en omstandigheden te creëren waar dat mogelijk is. Ook kinderen fotografeer ik graag en meestal lukt het mij om het contact te maken dat nodig is voor leuke foto's met gevoel en emotie. Neem vrijblijvend contact met mij op, en gebaseerd op uw wensen maken we een geweldig portret. Een portret dat nog lang uw mooiste herinnering voor later zal zijn.


Mijn fotografie kenmerkt zich door betrokkenheid en inlevingsvermogen. Mijn doel is samen met u vast te leggen wat de moeite waard is om als herinnering blijvend, voor altijd te bewaren.


« terug


Fotografie