Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Dweilorkest De HoetetoetersAdresgegevens Statensingel 54
3404WB IJsselstein
Telefoon
M 06-466 380 59

Dweilorkest De Hoetetoeters is op 24 september 1997 opgericht in het mooie IJsselstein (bij Utrecht). Met een kleine groep muzikanten haalden we muziek uit de kast en begonnen we met repeteren.


Al heel snel bleek dat door de enthousiaste uitstraling en de soort muziek die we speelde, de mensen vrolijk en enthousiast werden van onze muziek. En dat is gelijk ook het motto van De Hoetetoeters. Het publiek vermaken met afwisselende muziek en zelf met veel plezier muziek kunnen maken. In de loop van de jaren zijn De Hoetetoeters aardig gegroeid. We zijn inmiddels een club van rond de 20 muzikanten met een divers aan leeftijden. Oud en jong door elkaar, maar met een gemeenschappelijk doel, plezier in de muziek.


De optredens die wij hebben zijn heel divers. Festivals, braderieën, bedrijfsfeesten en serenades, overal zijn de Hoetetoeters voor in. De laatste jaren zijn we ook te zien en te horen als vaste Pietenband van onder andere de Sinterklaasintocht in IJsselstein. Natuurlijk zijn wij ook van de partij gedurende het carnaval.


Onze muziek stemmen wij af op het optreden waar we naar toe gaan. Wij hebben dan ook een flink repertoire bij elkaar gespeeld in de afgelopen jaren. Van Jan Smit, Dolly Dots , Ciske de Rat, Elvis Presley en natuurlijk de nodige carnavalskrakers. Het maakt niet uit De Hoetetoeters zijn van alle markten thuis. Als het maar voor het publiek herkenbaar is en we kunnen zien dat mensen genieten van onze uitstraling en muziek.


Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.hoetetoeters.com, of bel met Dennis Vendelbosch (06-46638059).


« terug


Muzikanten - Orkesten - Verenigingen