Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Multimate Service BouwmarktAdresgegevens Zomerdijk 11
3402MJ IJSSELSTEIN
Telefoon
T 0306888696
F 0306889096
Openingstijden
Ma09:00 - 18:00 u
Di09:00 - 18:00 u
Wo09:00 - 18:00 u
Do09:00 - 18:00 u
Vr09:00 - 21:00 u
Za09:00 - 17:00 u

Het buitenseizoen is weer begonnen, wij zijn er helemaal klaar voor u ook?

Voor ons staat een perfect eindresultaat voorop en moet het voor jou gemakkelijk zijn de klus te klaren. Wij proberen je daarbij op alle fronten mee te helpen.

Dus geen grote pakhuizen met artikelen waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen gigantisch aanbod zodat je geen juiste keuze meer kunt maken. Maar een zorgvuldig samengesteld assortiment in de bouwmarkt waarmee je elke gewenste klus "simpel" kunt klaren. Overzichtelijk ingedeeld en in een klantvriendelijke omgeving. Daarnaast maken wij het je extra makkelijk want in vele gevallen hebben wij al een voorselectie van artikelen gemaakt. Dat kan zijn op basis van merk, prijs of klusgemak. Maar ook houden we met het assortimentsaanbod rekening of je een "light" klusser bent of doorgewinterde vakman. Dus of je nu een complete badkamer moet aanpakken of alleen een plugje voor een holle wand nodig hebt.

Bij ons slaag je altijd.

 

Kijk da's nou het mooie van Multimate.

 


Montage- en klusdienst
Multimate bouwmarkt staat voor kwaliteit en klusgemak en dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor het Klusteam! Onze ervaren vakmannen hebben brede kennis van zeer uiteenlopende klussen.
Wij garanderen je dat de klus snel en goed wordt aangepakt. In overleg met jou kiezen we voor de benodigde materialen. We besteden veel zorg en aandacht aan de klus, zodat het resultaat precies naar je wens is.
Een greep uit de klussen die wij voor je kunnen uitvoeren:

 

 

 


« terug


Bouwmaterialen - IJzerwaren - Zonweringen