Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

De IJsselsteinse Marathon

Voorzitter;
Als bedenker en initiatiefnemer van het evenement ben ik zeer trots op de ontwikkelingen en behaalde resultaten tot zover.

 

Een periode, vanaf maart 2008, waarin het is gelukt een goed stel mensen met op veler gebied veel ervaring om me heen te verzamelen die de organisatie compleet en het mogelijk maakt het evenement te doen slagen.

Ik kan met veel tevredenheid stellen dat de achterliggende periode een enorme ervaring was waarin de positieve reacties van de diverse gesprekspartners bij mij veel energie en wilskracht hebben opgeleverd om het evenement mogelijk te maken.

Nu het zeker is dat de marathon doorgang vindt ben ik zeer blij met de positieve (sponsor en voorbereidingen) ontwikkelingen en omvang die het evenement in zijn geheel gaan maken.

Ik denk hierbij aan de vele toezeggingen en overeenkomsten die met de diverse samenwerkingspartners tot stand zijn gekomen

Kortom een zeer trotse voorzitter die uitziet naar 3 oktober 2009 waarin we middels dit initiatief hopen IJsselstein positief op de landelijke atletiek en evenementen kalender te plaatsen.

Met de intentie het evenement jaarlijks terug te laten keren.
John van Vliet

email: info@dijm.nl


« terug


Sport - Stichtingen