Alles van IJsselstein
Bekijk de agenda

Korfbalvereniging Fortissimo

Fortissimo is een levendige en bruisende vereniging en heeft vorig jaar haar 40e verjaardag gevierd. Prestatie en gezelligheid staan beiden hoog in het vaandel binnen onze vereniging. De vereniging is in de laatste jaren fors gegroeid en nadert de 300 leden. Er zijn ongeveer 150 jeugdleden en 150 seniorleden.

Het eerste team speelt zowel op het veld als in de zaal 1e klasse, waar het in beide competities om de bovenste plaatsen meedoet. Het tweede team speelt zowel in de zaal als op het veld reserve 2e klasse. Teams 3 & 4 spelen respectievelijk reserve 3/4e klasse en 5e klasse. In totaal zijn er 3 wedstrijdkorfbal teams en 5 teams komen uit in breedtekorfbal competitie, waaronder 2 midweekteams. Er is ook een recreantengroep die wekelijks traint en af en toe een toernooi speelt.
De jeugd bestaat uit 15 teams, waarvan 3 junioren ploegen. De A1 en A2 spelen zowel in de zaal als op het veld in de tweede klasse. De D1 en E1 komen beiden uit in de eerste klasse.
Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen iedere week trainen bij de welpen.

De vereniging heeft zich ten doel gesteld de komende jaren over de gehele linie een stabiele eersteklasser te worden. De verenigingsopbouw qua teams en leden leent zich hiervoor, aan de bijbehorende organisatie structuur wordt gewerkt.

Fortissimo beschikt over een fantastisch sportpark met 3 senioren kunstgrasvelden met volledig geïntegreerde belijningen voor de jeugd. Eén van de mooiste korfbalsportparken in de regio Utrecht.

Februari 2007


« terug


Sport